Passie voor smaak

De Roode Loper is een hospitality bureau dat uw evenement gegarandeerd tot een succes omtovert.

Over “De Roode Loper”

In 2015 gooide John Goossens het roer om. Na een succesvolle carrière als orkestinspecteur bij het voormalige limburgs Symfonie Orkest was de tijd aangekomen om van zijn tweede passie zijn beroep te maken; (h)eerlijke smaakvolle producten.

De authentiek gerestaureerde Fleur de Lys werd omgebouwd tot een ijs, cava- en champagnebar en daarmee het boegbeeld van de onderneming. Een tweede blikvanger, de nostalgische Coffee Bike, werd snel toegevoegd aan het aanbod. Beide wagens stralen de missie van de Roode Loper uit: evenementondersteuning met passie voor smaak aanbieden. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een succesvolle internationale formule.

De Roode Loper staat voor ambachtelijke producten in een verfijnde setting. Naast onze twee bijzondere wagens helpen we evenementen, organisaties, feesten en open dagen met professionele evenementondersteuning. Van volwaardige catering, een hapje en drankje, organisatie, locatie aankleding, muziek en de operationele omlijsting; de Roode loper staat voor u klaar om van uw feest iets onvergetelijks te maken.

Persoonlijk

Een persoonlijke benadering van uw evenement of partij. De Roode Loper is geen leverancier, maar denkt mee, organiseert mee en ondersteunt u waar dat gewenst is.

Verzorgd

De kwaliteit zit ‘m zich in de details. We laten niets aan het toeval over; uw evenement of activiteit wordt door de Roode Loper tot in de puntjes verzorgd.

Met passie

In alles wat de Roode Loper organiseert of ondersteunt straalt het er van af: passie. Want wat wij doen, doen we graag. Daardoor is de geleverde kwaliteit altijd hoog, van begin tot eind. Alleen zo maken we uw evenement samen tot een succes.