Diensten

De Roode Loper staat voor evenementondersteuning met nét dat beetje extra.

roode-loper-intro

De Roode Loper ontzorgt uw evenement, feest of open dag

Onbezorgd een feestelijk tintje neerzetten voor uw gasten? Daar draaien wij onze handen niet voor om. In nauw overleg kan de Roode Loper uw zakelijke evenement of persoonlijke partij ondersteunen. Vanuit één van onze blikvangers verzorgen we vaak een hapje of een drankje, maar soms volledige catering. Altijd met een verfijnde bediening. Maar dat is zeker niet het enige wat we u kunnen aanbieden. We hebben ruime ervaring in:

  • Locatie advies
  • Ondersteuning bij de organisatie
  • Sfeervolle aankleding van de venue
  • Licht, geluid en entertainment
  • Catering
detail2
johnschenkt
klein-7
klein-2

Onze blikvangers

iesbaeker

De iesbaeker

De iesbaeker is een prachtige, authentiek gerestaureerde Fleur de Lys, die omgetoverd wordt tot een luxe ijswagen of cava- en champagnebar. Door de unieke uitstraling en door zijn mobiliteit kan deze Fleur de Lys op iedere locatie nèt dat beetje extra toevoegen aan uw (trouw)feest. Vooral als de bruiloft op een buitenlocatie is, zorgt de iesbaeker voor dat stukje aankleding met zijn bijzondere uitstraling.

coofeebike

De coffee-bike

Met de coffee-bike voorzien we uw gasten van de perfecte koffie, espresso & cappucino. Biologisch, verantwoord en ècht lekker! Indien gewenst kunnen we ook iets lekkers aanbieden vanuit de coffee bike. Van kleine hapjes tot aan een hartig tussendoortje.